Winstrol, oraalinen (Stanotsololi)

46.00

Paketti: 10mg (100 tablettia),
Brändi: Dragon Pharma,
Aine: Stanotsololi suun kautta (Winstrol)

Winstrol on Dragon Pharman valmistama steroidi jota löytyy meidän valikoimastamme. Se on dihydrotestosteronin johdannainen ja sitä kutsutaan myös Stanotsololiksi. Stanotsololi on 17-alfa-alkyloitu yhdiste mikä suojelee sitä maksan deaktivoitumiselta, jolloin suurin osa lääkkeestä pääsee verenkiertoon suun kautta nauttimisen jälkeen. Lisäksi se ei aromatisoidu kehossa muuttuen estrogeeniksi. Winstrol on kehonrakennuksessa toiseksi suosituin suun kautta käytettävä oraalinen steroidi (heti Dianabolin jälkeen) ja se on vaikutuksiltaan ainutlaatuinen. Se ei yksinään käytettynä riitä massan kasvattamiseen eikä sillä ei ole vaikutusta kehon painoon, mutta sitä käytetään usein kuivausjaksojen aikana.

 

Winstrolin vaikutukset

Merkittävimmät syyt Winstrolin suosiolle ovat:

  • Lihasten muotoutuminen
  • Merkittävä lihasten sekä voiman kasvu
  • Rasvanpoltto
  • Ruokahalun kasvu
  • Ylimääräisen nesteen poistaminen kehosta
  • Muiden steroidien tehokkuuden lisääminen

 

Miten Winstrolia käytetään

Lääkettä sopii parhaiten ihmisille, joilla on kohtalaisesti rasvakertymää ja keskimääräinen kehon massa. Dragon Pharman valmistamat Winstrol 10 mg tabletit tulee ottaa 30-50 mg vuorokausiannoksella, mikä tekee yhteensä 3-5 tablettia. Aloittelijoille pitäisi riittää 20 mg annos. Syklin kesto ei saa ylittää 5-8 viikkoa. Syklin jälkeisestä hoidosta tulee huolehtia kehon luonnollisten hormonitasojen normalisoimiseksi.

 

Sivuvaikutukset

Vaikka tämä lääkeaine onkin luokiteltu anaboliseksi steroidiksi, sen käytön yhteydessä esiintyy myös androgeenisiä sivuvaikutuksia. Tämä voi johtaa rasvaiseen ihoon, akneen ja karvankasvuun vartalossa sekä kasvoissa. Anabolis-androgeeniset steroidit voivat kiihdyttää hiustenlähtöä miehillä. On hyvä myös tiedostaa anabolis-androgeenisten steroidien mahdolliset  virilisaatiovaikutukset naisilla. Anabolis-androgeeniset steroidit voivat myös olla maksatoksisia. Pitkäaikainen käyttö tai altistus korkealla annokselle voi johtaa maksavaurioon.
See also about How do you Cycle Anavar and Winstrol

 

Toimitamme Winstrolia (Stanotsololi) kaikkialle Suomeen. Tilauksissa ei ole rajoitettua minimitilausmäärää. Asiakkaanamme valitset vain mitä haluat, kuinka paljon haluat ja koska sen haluat! Löydät lisää tietoa palveluistamme verkkosivujemme “Maksu” ja “Toimitus” -osioista.

Brändi

Paketti

Aine