Testoheal Gel (Testogel)

39.90

Paketti: 14 pussia per paketti,
Brändi: Healing Pharma,
Aine: Testosterontilskudd

Testoheal Gel (Testogeeli) on lääke, joka sisältää 1% testosteronia. Geeli levitetään iholle, jonka jälkeen se imeytyy verenkiertoon ja nostaa testosteronin määrää kehossa. Nykyään se on yksi yleisimmistä lääkkeistä jota määrätään alhaisista testosteronitasoista kärsiville potilaille. Tämä johtuu siitä, että useat alhaisesta testosteronista kärsivistä ihmisistä eivät pysty tai eivät yksinkertaisesti halua tehdä injektioita. Osa alhaisista T-tasoista kärsivistä ihmisistä sairastavat myös maksasairautta ja heidän ei tulisi käyttää suun kautta otettavaa oraalista testosteronia. Tämän takia vaihtoehtoiselle testosteronin muodolle on paljon kysyntää ja näissä tilanteissa Testosteronigeeli on erittäin hyödyllistä.

Testogeelin hyödyt ja vaikutukset

Testogeeli saavutti skandaalinkäryisen suosion joitakin vuosia sitten. Eräs kuuluisa valmentaja totesi, että useat erittäin tunnetut urheilijat käyttävät tätä lääkeainetta parantaakseen urheilullista suorituskykyään. Jonkin ajan kuluttua kerrottiin, että urheilijat eivät olisi tienneet mitä käyttivät, vaan luulleensa voiteiden olevan kosteuttavia ja ravitsevia. Me taas uskomme urheilijoiden tienneen erittäin hyvin mitä he olivat tekemässä, he eivät vain yksinkertaisesti halunneet yleisön ymmärtävän geelin käytön tuoneen heille seuraavia etuja:

  • Lisääntynyt lihasmassa.
  • Painon kontrollointi.
  • Energian lisääntyminen.
  • Lisääntynyt voima.
  • Libidon nousu.
  • Kohonnut yleisvointi.

Vaikka geelin muodossa olevalla testosteronilla ei pystytä lisäämään testosteronitasoja siinä määrin kuin muilla lääkkeen muodoilla, kaikki edellä mainitut edut ovat mahdollisia testosteronin määrän lisääntyessä kehossa. Geelimuodossa oleva testosteroni saa myös veressä aikaan tasaisemman testosteronin virtauksen, mikä suojaa hormonaaliselta epätasapainolta.

Testosteronigeelin annostus

Kehonrakennus vaatii anabolisten hormonien korkeaa pitoisuutta veressä. Riittävän korkean hormonipitoisuuden saavuttamiseksi Testosteronigeeliä on käytettävä noin 50 grammaa päivässä jos halutaan nähdä merkittäviä vaikutuksia. Tämä on kuitenkin melko paljon geeliä levitettäväksi keholle. Siksi on käytännöllisempää aloittaa testosteronihoito 5 g annoksella (eli 1 pussi) päivässä. Tämän jälkeen annosta voidaan nostaa vaikutusten uudelleenarvioinnin jälkeen. Käyttöjakson pituuden tulisi olla 4-6 viikkoa. 

Sivuvaikutukset

Testoheal Gelillä, kuten muillakin testosteronivalmisteilla, on joitakin sivuvaikutuksia. Tällaiset sivuvaikutukset ilmenevät kehon endogeenisen testosteronin synteesin heikkenemisenä, eturauhasen liikakasvuna, kohonneena verenpaineena, kaljuuntumisena, gynekomastiana, kohonneena kolesterolipitoisuutena, ateroskleroosina, sydän- ja verisuonitauteina, sydänkohtauksena, aivohalvauksena, ärtyneisyytenä ja lisääntyneenä aggressiivisuutena.

Toimitamme Testoheal Geliä (Testogeeli) kaikkialle Suomeen. Tilauksissa ei ole rajoitettua minimitilausmäärää. Asiakkaanamme valitset vain mitä haluat, kuinka paljon haluat ja koska sen haluat! Löydät lisää tietoa palveluistamme verkkosivujemme “Maksu” ja “Toimitus” -osioista.

Brändi

Paketti

Aine

Osasto: