Anavar 10

60.30

Paketti: 10mg (100 tablettia),
Brändi: Dragon Pharma,
Aine: Oksandroloni (Anavar)

Anavar on suun kautta käytettävä ja maailmankuulun Dragon Pharman valmistama oraalinen anabolinen lääke, joka on myynnissä osoitteessa maplafayette.com Oksandroloni (Anavar) kehitettiin alun perin immuunijärjestelmän vahvistamiseksi AIDS- ja HIV-potilailla, mutta ominaisuuksistaan johtuen se saavutti suuren suosion myös kehonrakennuksen maailmassa. Syy Anavarin korkeaan kysyntään kehonrakennuksessa on sen korkea anabolinen ja suhteellisen matala androgeeninen indeksi.

 

Oksandrolonin vaikutukset

Urheilijoiden mukaan Oksandroloni-syklillä voidaan vain 6 viikossa lisätä jopa 3 kg vähärasvaista lihasmassaa. Ja lisätessään kasvuhormonin eritystä kehossa, se on myös täydellinen ihmisille, jotka noudattavat kalorivajeruokavaliota tai ovat “kuivauskuurilla”. Syklistä ei tarvitse palautua eikä lihasten menetystä tapahdu. Samanaikaisesti Oksandroloni kasvattaa lihasmassaa ja kiihdyttää kehon rasvanpolttoa. Tämän lisäksi Oksandroloni myös:

  • Kasvattaa voimaa;
  • Lisää kestävyyttä ja tuottavuutta;
  • Parantaa lihasten muotoutumista;
  • Vahvistaa immuunijärjestelmää.

 

Miten Anavaria käytetään

Aloittelijoille optimaalinen päiväannos on 60 mg Oksandrolonia päivässä. Anavarin aktiivisen puoliintumisajan ollessa noin 8 tuntia, on suositeltua jakaa päivittäinen annos kahteen osaan. Tämä tarkoittaa, että päivittäisestä annoksesta tulee nauttia puolet aamulla ja puolet illalla. Jotkut urheilijat haluavat ottaa annoksensa kolmessa osassa, mutta koska kolmas annos otetaan varhain, yleisimmin urheilijat ottavat Oksandrolonia kahdesti päivässä. Lääke on parasta nauttia veden kanssa aterian aikana tai sen jälkeen.

Tärkeä huomautus! Kun oikea annosteluohjelma on löydetty, siinä on tärkeää myös pysyä, koska tällä järjestelmällä voidaan varmistaa, että lääkettä pääsee kehoon tasaisesti ja ilman veren pitoisuuksien heittelyä.

Oksandrolonisyklin jälkeen on suoritettava PCT-hoito (syklin jälkeinen hoito) jotta kehon luonnolliset hormonitasot saadaan palautettua normaaleihin arvoihinsa. PCT aloitetaan seuraavana päivänä viimeisen tabletin ottamisen jälkeen ja sitä jatketaan vähintään 3 viikon ajan (annostuksesta ja syklin kestosta riippuen).

 

Oksandrolonin sivuvaikutukset

Kuten muidenkin anabolisten lääkkeiden kohdalla, jos suositeltuja annoksia ja annostusohjelmaa noudatetaan, sivuvaikutuksia ei synny. Oksandrolonin on kliinisissä testeissä todistettu aiheuttavan sivuvaikutuksia vasta 80 mg ylittävillä vuorokausiannoksilla. Jos päätät kuitenkin suurentaa annosta, valmistaudu myös seuraaviin mahdollisiin sivuvaikutuksiin:

  • Kivesten atrofia
  • Heikentynyt erektio
  • Eturauhasen liikakasvu
  • Pahoinvointi
  • Kohonnut verenpaina

Yleisesti ottaen, jos taipumusta sivuvaikutuksiin ei ole ja testitulokset ovat normaaleja, sivuvaikutusten ilmaantumisesta ei tarvitse huolehtia. Jos sivuvaikutukset huolettavat, valikoimistamme löytyy lääkkeitä myös niiden estämiseen. Furosemidi ja hCG estävät korkean verenpaineen ja kehon luonnolisen erityksen sammumista kokonaan tapahtumasta, vaikka Anavaria käytettäisiin suurilla annoksilla.

 

Toimitamme Anavaria kaikkialle Suomeen. Tilauksissa ei ole rajoitettua minimitilausmäärää. Asiakkaanamme valitset vain mitä haluat, kuinka paljon haluat ja koska sen haluat! Löydät lisää tietoa palveluistamme verkkosivujemme “Maksu” ja “Toimitus” -osioista.

Brändi

Paketti

Aine