Verkkokauppa – maplafayette.com

Nykyaikaisten urheilijoiden saavuttamat huiput saattavat tuntua uskomattomilta urheilijoille, jotka esiintyivät puoli vuosisataa sitten. Vaikuttava lihasmassa, ihanteelliset muodot, uskomattoman vahvuus – kaikki tämä annetaan vaikeassa taistelussa raudan ja ensinnäkin itsensä kanssa. Mutta millä tahansa organismilla on oma rajansa, luonnon asettama, vain ylittämällä sen, jolla voit saavuttaa ennennäkemättömän korkeuden. Anaboliset steroidit, joita sekä ammattiurheilija että amatööri-aloittelija voivat ostaa tänään, auttavat tässä vaikeassa taistelussa genetiikan ja fysiologian kanssa.

Nykyään anabolisten steroidien ryhmään kuuluvat aineet, jotka toimivat samalla tavalla kuin testosteroni ja dihydrotestosteroni – miehen kehon rauhasten tuottama hormoni. Nämä lääkkeet lisäävät proteiinisynteesin nopeutta, mikä aiheuttaa nopeaa lihasten hypertrofiaa. Tämän merkittävän ominaisuuden, nimeltään ”anabolismi”, ansiosta steroideista on tullut niin suosittuja kehonrakennuksessa.

Useimmat anaboliset steroidit tulevat urheiluun lääketieteestä. Sukupuolihormonit eristettiin ensimmäisen kerran 1800-luvun lopulla, ja jo 1900-luvun puolivälissä 30-luvun puolivälissä alettiin syntetisoida niitä keinotekoisesti. Steroidien ensimmäistä käyttöä ei ole tarkoitettu hoitoon, vaan parempien tulosten saavuttamiseen urheilussa, joka kirjattiin vuonna 1938. Nykyään urheilusteroidien tuotanto on hyvin kehittynyttä globaalia teollisuutta, joka tuottaa satoja erityyppisiä lääkkeitä.

Anaboliset aineet ”toimivat” kuin peptidihormonit. Ihmisen kehoon saapumisen jälkeen steroidimolekyylit leviävät veren kanssa koko kehossa ja ovat vuorovaikutuksessa lihaskudoksen, aivojen ja endokriinisten rauhasten solujen kanssa. Solujen androgeenireseptoreiden aktivoituminen johtaa siihen, että stimuloivat signaalit tulevat kaikkiin solun osiin ja stimuloidaan erilaisten nukleiinihappojen intensiivistä synteesiä ja proteiinimolekyylien intensiivistä muodostumista.

Yksinkertaisin sanoin näiden lääkkeiden vaikutus on seuraava:

Lisääntynyt proteiinisynteesinopeus; Nopeampi toipuminen rasituksen jälkeen; Katabolisten hormonien, kuten kortisolin, neutralointi; Rasvasolujen tuotannon väheneminen lihasten kehityksen hyväksi; Metabolian kiihtyminen ja sen seurauksena rasvakudoksen nopea hajoaminen.

Erota steroidien käytön anaboliset ja androgeeniset vaikutukset. Anabolinen vaikutus on intensiivinen joukko lihasmassaa (5-8 kg kuukaudessa), kestävyyttä, voimaa, parantaa verenkiertoa, luiden, nivelten ja nivelsiteiden vahvistamista, vähentäen rasvan prosentuaalista osuutta kehossa. Kaikki nämä ilmiöt ovat varmasti positiivisia. Steroidien androgeenistä vaikutusta ei voida tuskin kutsua positiiviseksi, koska siihen sisältyy naisten maskulinisaatio ja virilisaatio, kiveiden ja eturauhasen surkastuminen ja karvan kasvu kehossa. Steroidien androgeenisella vaikutuksella liittyy sivuvaikutusten ilmeneminen, johon tänään he taistelevat tehokkaasti lääkkeillä syklin jälkeiseen hoitoon.

Haluaisin selventää, että steroidilääkkeiden ottaminen ei takaa nopeaa muutosta antiikkiurheilijaksi. Kehonrakennus, voimanosto ja painonnosto, huolimatta merkittävästä läpimurtosta farmakologiassa, ovat edelleen aloja, joissa päärooli on raskas systemaattinen harjoittelu, oikea ravitsemus ja hoito. Ja huumeet voivat vain auttaa saavuttamaan aiotun tavoitteen nopeasti.