Kesä on tulossa. Joten monet meistä ovat hämmästyneitä siitä, kuinka pumpata puristinta ja asettaa kehomme järjestykseen. Talvi on ohi, ja on aika työskennellä itsesi kanssa niin kuin pitääkin, jotta rantakauden alkaessa ei olisi kiusallista ottaa paitaasi. Siksi ylimääräinen rasva kertyy, asettuu sivuille ja vatsaan, mikä ei selvästikään hyödy kuviota. Tietenkin on niitä, jotka eivät välitä sellaisista pikkuruuksista, mutta et tule näiden kaverien joukkoon, ja halu tulla rantatähteeksi on aivan luonnollista, mutta tätä varten sinun on tehtävä töitä.
Harjoituksen tulisi olla suunnattu koko vartalon vahvistamiseen, mutta koska puhumme rantahahmosta, kiinnitämme tänään erityistä huomiota abs -hoitoon. Kuutioita vatsassa, kuten kirsikka kakulla: ilman niitä vahva vartalo näyttää hyvältä, mutta ei esteettisesti miellyttävältä. Olemme valinneet tehokkaimmat harjoitukset, jotka auttavat pumppaamaan täydellisen abs, josta olet ylpeä. Muista, että pelkästään eristävillä harjoituksilla et saavuta maksimaalista vaikutusta. Joten muista tehdä se kattavasti, älä unohda pumppata muita lihasryhmiä.

1. Ylä ab kihara rakentaaksesi pesulevyn abs

Istuen pystyasennossa ulottua oikealla kädellä vasempaan jalkaan, jäätyä ja pysy tässä asennossa 30 sekuntia. Sitten saavuta oikea jalkasi vasemmalla kädellä ja pysy myös tässä asennossa 30 sekuntia. Yritä joka kerta pidentää aikaa 30 sekunnista minuuttiin: mitä pidempi olet tässä asennossa, sitä tehokkaamman voit saavuttaa.

2. Tasainen vatsaharjoittelu lievää vatsaa varten

Ensi silmäyksellä yksinkertainen harjoitus, joka lähestymistavan lopussa saa sinut hikoilemaan kunnolla. Sinun on kiinnitettävä vatsasi mahdollisimman tiukasti, jotta tuntuu siltä, että vatsanappi koskettaa selkärankaa. Pidä vatsalihakset tässä asennossa 30 sekuntia ja yritä lisätä jokaisen sarjan kanssa 5 sekuntia saavuttaaksesi tehokkaimman tuloksen.

3. Lankku – yksi parhaista harjoituksista abs piirtämiseen

Yksi tehokkaimmista harjoituksista, joka pumppaa pahoinpitelyn lisäksi myös koko kehon. Ota asema niin, että pää, selkä ja lantio ovat samalla tasolla kuin push-ups. Vain tässä tapauksessa luotat käsivarsiin, etkä kämmeneen. Kiristä vatsasi ja älä laske lantiota alas. Yritä ensin pitää palkkia 30 sekunnin ajan, lisää sitten aika minuuttiin tai enemmän.

4. Alempi ab-harjoitus: jalka kohoaa

Tämä harjoitus yhdistää kaksi edellä mainittua. Kun teet staattisia jalkakorotuksia, kerää vatsasi. Mutta tällä kertaa sinun ei tule pitää itsesi tässä asennossa 30 sekuntia. Suorita se niin pitkälle kuin mahdollista ja ilman fanaattisuutta.

5. V-istuimet kuusipakkaukselle

Vedä vatsasi, nosta kädet niin, että ne muodostavat kirjaimen ”V”; laita jalat samalla tavalla, että ne muodostavat ”V”. Yritä seistä tässä asennossa 30 sekuntia – niin voit pidentää aikaa.

6. Ylä ab harjoitukset: V ylä- ja jalkakorotukset

Vedä vatsasi, nosta kädet niin, että ne muodostavat kirjaimen ”V”; laita jalat samalla tavalla, että ne muodostavat ”V”. Nosta jalka maanpinnan yläpuolelle ja yritä seistä tässä asennossa 30 sekuntia. Lisää aikaa vähitellen joka viikko.

Lisävinkkejä abs-pumpun pumppaamiseen:

1. Suorita sydänharjoituksia mahdollisimman usein – mieluiten 5 kertaa viikossa. Varmista juokse.
2. Juo paljon vettä.
3. Poista paistetut ruuat
4. Syö niin vähän sokeria kuin mahdollista
5. Syö paljon vihanneksia
6. Syö paljon proteiinia
7. Pumppaa koko vartalo, ei vain abs
8. Tarkkaile ryhtiäsi

Written by

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *