Kuntokeskus on kasvussa, etenkin kun monet kaverit ja tytöt haluavat terveellisiä elämäntapoja. Uskomme, että huomasit pumppaantuneiden miesten ympärillä hahmon, jota ei ole häpeä näyttää edes ammattimaisissa esityksissä, ja tyttöystäviä älykkäin muotoin, ikään kuin lehden kannesta. Jotkut näkevät urheiluhenkilöitä haluavat tulla samanlaisiksi, ja nämä ovat normaalia ajattelua, etenkin aikanamme, jolloin keksittiin tehokkaita menetelmiä, joista tunnetuin on crossfit.

Crossfit on sarja harjoituksia, jotka sisältävät korkean intensiteetin väliharjoittelua, painonnostoa, voimanostoa, voimistelua, juoksua ja muita aloja.
Lähinnä CrossFit koostuu aerobisista harjoituksista, voimisteluista ja painonnostoista. Tuntien aikana käytetään jatkuvasti muuttuvia voimakkaita ja toiminnallisia liikkeitä. Harjoituksen aikana pumpataan paitsi fyysistä voimaa ja lihaksen kestävyyttä, myös joustavuutta, voimaa, nopeutta, koordinaatiota, osaamista, tasapainoa ja tarkkuutta sekä lisääntynyttä hengityksen kestävyyttä.
Crossfit voidaan kutsua universaaliksi harjoitteluksi, jonka avulla voit laajentaa kehosi kykyjä, tehdä siitä paitsi kaunista, mutta myös parantaa toiminnallisesti suorituskykyä, tulla vahvemmaksi ja kestävämmäksi.
Tässä artikkelissa kerromme sinulle, mitä tarvitset Crossfit-sovelluksen aloittamiseen.

Crossfitter tarvitsee superharjoittelukeskuksen

Kyllä, ensin on löydettävä sopiva kuntosali, jota muuten ei ole niin helppo löytää, koska crossfit-varjolla he voivat tarjota tavallisia voimaharjoittelua, joka on maustettu sydänharjoitteluilla. Varmista myös, että kouluttajat ovat päteviä, koska työskentelet heidän kanssaan.

Juoksukengät crossfit-urheilijoille

Koska CrossFit sisältää suuren määrän aerobisia harjoituksia, joudut liikkumaan paljon, mikä vaatii lenkkarien juoksemista. Löydät ne mistä tahansa urheilukaupasta, mutta on suuri todennäköisyys joutua väärennökseen.

Voit harjoitella Asicsin, Niken, Mizunon, Sauconen, Brooksin ja monien muiden merkkien ammattimaisia juoksukenkiä. On välttämätöntä valita lenkkarit erityyppisiksi peittoalueiksi. Esimerkiksi kuntosalille ja juoksumatolle sopivat yleismaailmalliset, ja kaupunkiin voi ottaa lenkkarit asfaltiksi.

Talvihousut CrossFitin ulkopuolelle

Voit harrastaa urheilua ympäri vuoden. Vaikka sinulla ei olisi aikaa käydä kuntosalilla, voit aina tehdä aerobisia harjoituksia kadulla. Onneksi jokaisella pihalla on vaakapalkkeja, ja lähellä on koulu tai puisto, jossa voit lenkillä. Mutta talvella sitä on vaikeampaa tehdä, koska tavallisissa urheiluvaatteissa on helppo saada kylmä, ja talvella on kuuma ja epämukava.

Urheiluvaatteiden tulee pitää lämpöä, siirtää kosteutta nopeasti ja estää vartaloasi saamasta liian kylmää tai ylikuumenemasta harjoituksen aikana.
Sarja on suunniteltu lämpötiloille +15 – -10, joten voit juoksua turvallisesti stadionin ympäri ja tehdä muita sydänharjoittelua jopa pakkasella. Toisin kuin tavalliset lämpimät vaatteet, urheilulämpövaatteet eivät rajoita liikkumista, mikä tarkoittaa, että sen avulla voit suorittaa harjoituksia yhtä tehokkaasti ja mukavasti kuin verryttelypuku. Ja tietenkin, pehmeä, miellyttävä vartalomateriaali ei hiero ihoa sekä sydänharjoituksen että voimaharjoittelujen aikana.

Urheilukello seurata crossfit-muutostasi

Jokaisen urheilijan on seurattava harjoitteluajan, niiden välisten välien lisäksi myös kehon indikaattoreita, esimerkiksi pulssin, kalorien kulutusta. Luonnollisesti tavalliset kellot eivät sovellu tähän.

Suosittelemme, että valitset kestävän, iskunkestävän kellon. On toivottavaa, että kellossa oli myös sykemittari. Valitse laitteet, joissa on täydet urheilutoiminnot ja suuri autonomia. Jotkut mallit voivat toimia itsenäisesti jopa kuukauden ja GPS: n ollessa käytössä – jopa useita päiviä. Kellon sisällä voi olla noin 80 urheilulaitetta, yhdistäminen tietokoneeseen ja puhelimeen, pulssin, nopeuden, korkeuden, uimatyylin, lepoajan ja kaikkien tarvittavien parametrien seuranta. Tämä on yksi parhaimmista vaihtoehdoista urheilijalle, joka valvoo hänen liikuntaa. Muuten, kelloihin on sovelluksia, jotka seuraavat kaikkia harjoituksia, mahdollistavat työskentelyn henkilökohtaisen valmentajan kanssa ja ennalta valitun koulutusohjelman mukaan.

Tarvikkeet baarivetoihin

CrossFitissä on paljon voimaharjoittelua – samoja käytetään kehonrakennuksen harjoitteluun. Ja koska olemassa on voimaharjoituksia, tarvitset myös lisävarusteita, jotka lisäävät harjoituksen mukavuutta ja tekevät niistä turvallisia.

Esimerkiksi käsineet. Huomaa, että kaikki ammattiurheilijat käyttävät käsineitä voimaharjoittelujen suorittamiseen, esimerkiksi painon, käsipainojen nostamiseen sekä vaakapalkille vetämiseen. Käsineet eivät vain suojaa käsien ihoa, joka useiden lähestymisten jälkeen ilman tankoa, ilman välineitä, on Marsin maisemaa, vaan tarjoaa myös turvallisuuden estämällä raskaita esineitä luistamasta pois.

Written by

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *