Jos et voi käydä kuntosalilla, kotiharjoittelu tulee apua, jossa käsipainoista tulee korvaamattomia liittolaisia. Kehosi särkee ja vaatii kuormitusta, lihakset haluavat pumppaamista, joten on aika kiristää kunnolla! Tällaiset harjoitukset auttavat tekemään harjoituksia kaikille lihasryhmille ja kehittämään vartaloasi jopa kotona. Oikea lähestymistapa, ahkeruus ja tieto siitä, miten se tehdään oikein, eivät vain säilytä vartaloasi hyvässä kunnossa, vaan myös mahdollisuuden kehittää sitä entisestään! Olemme laatineet sinulle 8 harjoitusta, jotka pumppaavat kehosi täydellisesti!

1. Käsipainike lattialla: oikea muoto

Makaa lattialla ja ojenna käsivarret (käsipainoilla) ylöspäin niin, että kämmenet ovat toisiaan kohti. Laita kädet alas ja kun tricepsit koskettavat lattiaa, jäätyä sekunniksi ja purista sitten käsipainot takaisin ylös. On tarpeen tehdä 3 sarjaa 10 toistoa, sarjojen välillä tauon tulisi olla mahdollisimman lyhyt, joten älä anna kehon jäähtyä. Tuntuuko sinusta tulla paras versio itsestäsi?

Käsipaino rintaharjoittelu – käsipaino rivi

Tämä harjoitus on toistettava 3 kertaa tekemällä 15 toistoa jokaiselle. Taukoa ei suositella tekevän kovin suureksi. Mies, voimme jo nähdä, että paidan hihat ravistavat sinua selvästi!

3. Käsipainon ydinharjoitukset – käsipainot kiharat

Makaa lattialla ja taivuta jalat siten, että saat 90 asteen kulman. Ota kevyt käsipaino ja aseta se vastapäätä rintaasi ja ala sitten nostaa vartaloasi jaloillesi niin, että rinta on mahdollisimman lähellä polvia. Se tulisi tehdä 2 sarjaa 10 vartalokorotusta. Pidä pieni tauko sarjojen välillä. Tällaisen abs: n kanssa ei ole häpeä käydä kävelyllä rannalla, joten älä luopu harjoittelusta!

4. Käsipainon tricep-harjoitukset – makaa käsipainorivi

Ota käsipainot molemmissa käsissä ja siirry työntöasentoon nojaten käsipainojen kahvoihin. Siirrä sitten ruumiinpaino yhteen käsiin ja vedä toinen vyöhön. Tuo käsi, joka sai halun vyöhön, lattiaan ja tee pito toisella kädellä. Tee kolme sarjaa 10 kertaa ja jatka seuraavaan harjoitukseen. Kyllä, harjoitus ei ole suosituin, mutta välttämätön.

5. Olkapään harjoittelu miesten lihaskasvuun

Istu tuolilla, mieluiten peilin edessä seurataksesi harjoituksen oikeellisuutta, nosta käsipainot niin, että kädet mutkalla ovat 90 astetta. Nosta kädet ja palauta ne alkuperäiseen asentoonsa lukkiutuen 90 astetta. Tee 3 sarjaa 15 kertaa ja aloita seuraava harjoitus. No, voit melkein kilpailla rannan paikallisen kuninkaan kanssa.

6. käsipaino kyykky käsipaino jalkaharjoitteluun

Ihannetapauksessa vetoketju soittaisi tähän harjoitukseen, mutta olemme tyytyväisiä siihen, mikä meillä on. Istu sitten alas niin, että lonkka -allas laskee samansuuntaisesti lattian kanssa, ja suorista selkä. Valitse paino niin, että se osoittautuu tekevän 3 sarjaa 15 kertaa. Vielä vihamielinen harjoittelu, jota ei voida sulkea pois harjoitusohjelmasta.

7. Hummer kihara iso hauis

Nouse suoraan ja ota käsipainot molemmissa käsissä. Sitten puolestaan nosta kätesi rintaan laskemalla se kokonaan alas niin, että se tulee suoraksi. Tee kolme 14 kertaa sarjaa pumppataksesi kätesi oikein.

Written by

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *